29 Ağustos 2011 Pazartesi

Yeni Albüm Doğrulandı

Metallica grubu eski dostları Lou Reed ile beraber çıkaracakları söylenen ''Lulu'' albümünü doğruladı. Ekim 31'de tüm dünyada, Kasım 1'de de Kuzey Amerika'da satışa sunulacak albümün şarkıları ve içeriği henüz açıklanmadı. Daha ayrıntılı bilgi için www.loureedmetallica.com adresini takip edebilirsiniz


Infrared Dürzü (Editör)

27 Ağustos 2011 Cumartesi

Metallica Hakkında Bir Sanat Galerisi

Dünyaca ünlü sanat atölyesi Exhibit Art, Metallica'nın şarkılarından esinlenerek, tamamen bu söz konusu şarkıların temalarından bir sanat atölyesi açacak. 20 Ocak 2012'de MetClub üyelerinin bedava gezi hakkı kazanacağı galeri James Hetfield'ı çok heyecanlandırmış. İçeriğin tam olarak nasıl olacağına dair herhangi bir fikrimiz şu an yok. Solo gitarist Kirk Hammett bu galeri hakkında ''Bugüne kadar Metallica temalı bulaşık önlüğü bile yapılmıştı ama şarkılarımızın temasını oluşturacağı resimlerin nasıl olacağına dair merakım had safhada'' diye konuştuğu kaydedildi.


Infrared Dürzü (Editör)

22 Ağustos 2011 Pazartesi

Yeni Albüm 1 Kasım'da Geliyor Gibi..

Kulislerde konuşulanlara göre Metallica, eski ve sıkı dostları Lou Reed ile beraber albüm dolduruyormuş. Yine dedikodulara göre ise albüm adının ''Lulu'' olacağı söyleniyormuş. Bence Big Four dediğimiz adamlar bizimle dalga geçiyorlar. Başka bir açıklaması olamaz gibi.


Infrared Dürzü (Editör)